Toimitus- ja myyntiehdot

Yleistä

-Webshopin käyttöön tarvitset käyttäjätunnuksen, sekä salasanan, jotka saat rekisteröitymällä käyttäjäksi. Rekisteröityminen on täysin maksutonta, eikä myöskään sido sinua mihinkään.

-Rekisteröitymiseen tarvitaan voimassa oleva sähköpostiosoite .


Toimitus ja maksu

-Tehtyäsi tilauksen Musiikki-Kullas Webshopissa, saat sähköpostiisi automaattisen vahvistuksen tilauksestasi, jolloinka tilauksesi siirtyy toimitettavaksi.

-Pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman pian, noin 1-2 päivän kuluessa, mutta yleensä viimeistään viikon kuluessa vahvistuksesta. Tilaustuotteina myytävien tuotteiden toimitusaika riippuu maahantuojien varastotilanteesta ja toimitusajoista. Tilaajalle ilmoitetaan puhelimitse tai sähköpostitse mikäli toimitusaika on meistä riippumattomista syistä poikkeuksellisen pitkä. Toimituksen yhteydessä saat vielä vahvistuksen sähköpostiisi.

-Kaikki myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat . Myytävät tuotteet voivat olla yksittäis- ja/tai esittelykappaleita joita ei aina toimiteta alkuperäispakkauksessa.

-Tilauksesi toimitetaan Suomen postin tai Matkahuollon normaaleja kuljetusaikoja noudattaen lähimpään toimipaikkaasi, josta lähetetään ilmoitus paketin saapumisesta. Yleensä tämä vie noin 1-3 arkipäivää. Tämän saapumisilmoituksen esittämällä voit lunastaa pakettisi.

-Muista toimitustapaa valitessasi että pakkauskooltaan suuret ja / tai painavat tuotteet esimerkiksi kitarat, kosketinsoittimet, vahvistimet sekä digitaalipianot toimitetaan aina Matkahuollon kuljettamana postin pakkauskoko- ja painorajoitusten takia.  

-Toimitus- ja lähetyskuluina perimme alle 50 € ostoksista 5 € , 50- 100 € ostoksista 10 € ja yli 100 € ostoksista 20 €. Nouto Myymälästä -toimitustavalla kuluja ei peritä. Kulut veloitetaan oston yhteydessä, joten näistä ei tarvitse enää huolehtia

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla sekä verkkopankissa:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf


Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Palautukset / Vaihdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, tai sähköpostilla). Voitte käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Tulostakaa tästä palautuslomake

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme.

Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä tilauksessa, mikäli suoritus on palautettavissa etämaksujärjestelmän kautta, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Mikäli maksaminen on tapahtunut verkkopankkinne kautta pyydämme teitä liittämään tilinumeronne maksun palauttamista varten peruutuslomakkeeseen tai verkkosivujemme kautta toimittamaanne peruutusilmoitukseen. Verkkopankissa suoritettu maksu ei ole palautettavissa suoraan maksujärjestelmämme kautta jolloin maksamme suorituksen suoraan ilmoittamallenne pankkitilille.

Voitte täyttää peruuttamislomakkeen ja toimittaa sen taikka muun yksiselitteisen ilmoituksen myös sähköisesti verkkosivustollamme http://www.musiikkikullas.fi/yhteydenotto tai vastaamalla saamaanne tilausvahvistukseen.. Jos käytätte tätä vaihtoehtoa, ilmoitamme teille viipymättä pysyvällä tavalla (esimerkiksi sähköpostitse) peruuttamisilmoituksen saapumisesta.

Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

 

Muita tietoja tilauksen peruuttamisesta ja tuotteen palauttamisesta:

 -Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla uuden veroinen sinettien kanssa ja mielellään pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen.

-Tuotteet palautetaan samaa kuljetustapaa käyttäen asiakaspalautuksena.

-Musiikki-Kullas Webshopin vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- ja maahantuontirajoituksista rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

-Musiikki-Kullas Webshop pidättää itsellään oikeuden olla toimittamatta tuotteita asiakkaille, jotka toistuvasti palauttavat tai jättävät noutamatta tilaamansa tuotteet.

-Musiikki-Kullas Webshop pidättää itsellään oikeuden olla toimittamatta tuotteita joiden hinta on virheellinen ostotapahtumaan liittyvän tietoliikenteen häiriön, tietojärjestelmän toimintahäiriön tai siihen verrattavissa olevan ulkopuolisen tekijän aikaansaaman häiriön vuoksi. Näissä tapauksissa asiakkaan maksama summa palautetaan.


Henkilötiedot

-Musiikki-Kullas vastaa henkilötietojesi käsittelystä, joita sinä asiakkaana meille annat. Henkilötietojasi käytetään asiakassuhteiden hallinnoimiseen ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötietojasi voidaan luovuttaa markkinointitarkoituksiin tarkoin valittujen yhteistyökumppaneidemme käyttöön.

-Voit halutessasi tehdä muutoksia profiiliisi webissä ja valita mistä asioista haluat ottaa viestejä vastaan. Halutessasi voit myös kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointiin sekä tarkistaa tai poistaa itseäsi koskevat tiedot. Pyyntö tästä tehdään kirjeitse postiosoitteelle: Asemakatu 13, 90100 Oulu.