PLEKTRAPUSSI DUNLOP NYLON STANDARD 1.0MM


Saatavuus: Tilaustuote / Kysy saatavuudesta

Tuotekoodi: 0710137017481
Valmistaja: Dunlop
Dunlop Nylon Standard on todellakin perinteikäs plektra! Nylonia on käytetty plektramateriaalina vuosikymmeniä ja sillä on äänitetty valtava määrä pop- ja rock-musiikin klassikoita.
10,00 €

Nylon Standard on lämminsointinen, hyvin taipuisa ja melko kestäväkin. Paksummat mallit toimivat hyvin sähkökitarankin kanssa, mutta Nylon Standard loistaa akustisen kitaran kanssa! Ohuemmat Nylon-mallit tuovat akustisen kitaran soinnin esiin esimerkillisellä tavalla ja tuovat oman lämpimän räpsynsä mukanaan.

Nylonin fokuksesta akustisen kitaran plektranakertoo myös se, että siitä valmistetaan suorastaan järjettömän ohuita plektroja. Ohuin malli on paksuudeltaan 0.38mm. Siis 38 millimetrin sadasosaa! Hyvin ohut plektra saa akustisen kitaran soimaan hiljempaa ja tuo sointiin kotoisan lämmintä räpsyä. Paksuntuessaan plektrojen kontrolli paranee, attack lämpenee ja pehmentyy ja räpsy vähenee. Paksuuksia on paljon, joten nylonin ominaisuuksien sopiva keskipiste on vaan etsimisestä kiinni! 

Dunlop Nylon Standard 1.00mm Player's Pack sisältää 12kpl plektroja
Medium-paksuinen 1.00mm nylon-plektra tuottaa pehmeän soinnin pehmeällä attackilla. Nylonin terävä reuna kaivautuu kielten punokseen ja plektran kulmalla on suuri vaikutus sointiin. Hieno plektra akustisella kitaralla sointujen näppäilyyn ja vintage-henkisten sähkökitara-vahvistinyhdistelmien ajamiseen.
Nylon Standardissa on pitävä grip-kuvio molemmin puolin 
Nylon on materiaalina ikiaikainen klassikko. Lämmin sointi ja joustava soittotuntuma
Pehmeä attack, joka lämpenee entisestään paksummissa nylon-malleissa
Tuotekoodi: 44P100