Virvelin yläkalvot

Remo Ambassador Coated®

Coated Ambassador®-kalvot ovat keskipaksuisia, eli yksi kerros 10-mil (10 tuhannesosatuumaa) Mylar®-kalvo karhealla päällysteellä. Tällä saadaan lämmin, avoin, kirkas ja soiva ääni jossa lämmin atakki.

Remo Ambassador® X™

Ambassador® X™ kalvot ovat samaa kalvoa kuin standardi karhea Ambassador mutta 20% paksummat. Näin saadaan kovempi atakki, volyymi ja laajepi keskialue, sekä samalla parempi kestävyys. Lisäksi kalvossa on enemmän "pomppua"(rebound).

Remo Controlled Sound®

Controlled Sound® Coated on erittäin suosittu virvelikalvo. Valkoinen, karhea 10mil kalvo jossa on 5mil lätkä alapuolella. Conrolled Sound eli CS-kalvo on erittäin suosittu virvelikäytössä mutta toimii yhtälailla tomeissakin. Keskellä oleva musta vahvistelätkä fokusoi keskitaajuudet ja parantaa kestävyyttä.

Remo Emperor X Coated

Emperor X™ Coated sarja keskittyy mataliin ja keskitaajuuksiin. Kalvot ovat äärimmäisen kestäviä. Kalvot ovat valkoisia, 2-kerros ( 10 mil) kalvoja joissa on "lätkä" keskellä.

Remo Powerstroke 3

Powerstroke 3 kalvoissa on ohut demppirengas ulkoreunoilla, kalvon alapuolella, joka sopivasti vähentää korkeita taajuuksia.

Remo Powerstroke 3 X

Powerstroke 3 X kalvoiss on valkoinen, karhea ja erittäin paksu yksikerros kalvo. Kalvon reunaan alapuolelle on kiinnitetty demppirengas, joka pitää kurissa ei toivotut ylätaajuudet. Lisäksi keskellä on kirkas vahviketarra. Iso ja vahva atakki.

Remo Powerstroke 4

Remo Powerstroke 4 kestää kovempaakin käsittelyä. Kaksikerroskalvo soi tuhdisti. Reunaan kiinnitetty demppirengas poistaa epätoivottuja ylätaajuuksia ja fokusoi ääntä alemmas. Powerstroke 4 on Remon lämminsoundisin kaksikerroskalvo kontrolloidulla atakilla ja sustainilla.

Remo Pinstripe

Remon Pinstripe on kaksikerroskalvo(2x7mil). Kerrokset ovat liimattu reunoistaan yhteen. Tämä rakenne toimii vahvana dempparina ja kalvossa onkin lyhyt sustain ja matala ääni.

Remo Ambassador Fiberskyn 3

Remo Ambassador Fiberskyn on synteettinen nahkakalvo. Ambassador-paksuiseen filmiin on yhdistetty Remon patentoima Fiberskyn pinta. Sointi on lämmin, paksu ja erotteleva.

Remo Silentstroke

Remo Silentstroke ratkaisee kerralla rumpujen voluumiongelmat. Silentstroke on verkkomateriaalista rakennettu kalvo joka soi 90% hiljaisemmin kuin tavalliset kalvot. Näillä onnistuu soittaminen kotona ja luokkahuoneissa tai missä tahansa tilanteessa jossa on vain pakko saada äänenpaine alemmas rummuista. Saatavilla myös bassorummunkalvoina.

Remo Diplomat Coated

Remo Diplomat ovat ohuita yksikerroskalvoja. Niissä on avoin ja kirkas sointi pitkällä sustainilla. Diplomat-sarjaa on myös erittäin suosittu alakalvo tomeihin.

Valintaa täsmääviä tuotteita ei ole.