Kullas - Info

Aukioloajat

Liikkeemme on avoinna arkisin kello 9:30 - 18:00, lauantai kello 10:00 - 15:00

6.12.22 Suljettu 

 

Historiikki:

Musiikki-Kullas perustettiin v.1973 ja toimipiste sijaitsi Asemakadulla. v.1975 liike muutti Hallituskadulle ja toiminnan laajennettua v.1985 Torikadun myymälä avattiin ja silloin Musiikki-Kullas palveli kahdessa toimipisteessä. v.1992 tuli aika siirtyä kokonaan Torikadulle. Keväällä 2019 Musiikki-Kullas muutti takaisin Asemakadulle osoitteeseen Asemakatu 13.

Laajuus.

Niin monta on mieltä kuin miestäkin. Musiikki on laajuudessaan upea harrastamisen ja ajanvietteen muoto. Asianmukaisilla välineillä musiikista voi todella nauttia niin ammattimuusikko kuin harrastelijakin. Meiltä voi hankkia viulunsoittaja jousen , sähkökitaristi efektin, vokalisti nuotit ja äänittäjä niin mikserin kuin tietokonesoftankin. Saatavillasi on Pohjois-Suomen laajin valikoima soittimia, äänentoistolaitteita, nuotteja ja eri tyylilajien äänitteitä.

Välinekulttuuria.

Ullakolta löytynyt vanha soittopeli auttaa alkuun, mutta kunnolliseeen harrastamiseen tarvitaan tolkun välineet. Valikoimamme vastaa myös ammattimuusikon tarpeisiin. Bändipuolen valikoimasta löytyvät kitarat, bassot ja vahvistimet, rummut, symbaalit, syntikat sekä äänentoiston työkalut.

Akustisten soittimien kirjo on laaja. Jousisoittimista löytyy malleja niin lapsille kuin vihkiytyneillekin viulisteille. Materiaaleiltaan Suomen ilmastoon sopivat akustiset pianot ja flyygelit kuuluvat myös valikoimaamme. Akustisia kitaroita on laaja valikoima samoin kuin kotiurkuja ja digitaalipianoja. Ja jos meiltä ei mieluisaa löydy siltä seisomalta, saamme tilattua kyllä sopivan soittimen.

Kauttamme kiertävät myös lukuisat käytetyt instrumentit. Niistä kuten erikostarjouksistamme löydät tiedot tältä sivustolta.

Varaosia.

Korkkirasva, irtokielet ja hartsit ovat kaikki kuluvaa tavaraa. Meiltä löydät laajan valikoiman eri soittimien vara- ja tarvikeosia.  

Pillipiiparit.

Kouluissa ja päiväkodeissa soittimien pitää kestää kovaa kulutusta. Meidän kauttamme on mahdollista saada koulumaailmaan soveltuvia soittimia lukuisilta tuotemerkeiltä.

Nuotit.

Nuotitamme soittajan ja laulajan. Klassiset nuotit, soitinkoulut samoin kuin koti- ja ulkomaiset pop-nuotit löytyvät hyllyiltämme ja myös verkkokaupastamme.

Kuule.

Aina ei ole välttämätöntä luoda musiikkia itse. Olipa kyseessä CD, DVD tai LP, tyyliltään pop- tai klassinen musiikki, löydät haluamasi äänitteen meiltä. Mikäli näin ei käy, tilaamme sen sinulle.

Miten haluat.

Nyt voit valita mieluisimman hankintamuodon. Palveleva ja asiantunteva henkilökuntamme on käytettävissäsi ja valmiina kuulemaan toiveesi. Verkkokaupassamme voit asioida silloin kun sinulle parhaiten sopii tai poiketa myymäläämme testaamaan saadaksesi varmasti mieluisimman vaihtoehdon laajasta valikoimastamme. Toimitamme tuotteet Postin tai Matkahuollon kautta kaikkialle Suomeen. 

Miksi keräillä välineitä sieltä täältä, kun kaiken voi saada samasta osoitteesta. Keskitä musiikilliset hankintasi meille - me annamme soitollesi selvät sävelet.