DIGITAALIPIANO KAWAI CA-99 R RUUSUPUU MATTA

Lisää kuvia

DIGITAALIPIANO KAWAI CA-99 R RUUSUPUU MATTA


Saatavuus:

Tuotekoodi: 2CA99R
Valmistaja: Kawai
Concert Artist -sarjan digitaalipianot edustavat hintaluokkansa ehdottomasti terävintä kärkeä. Niiden inspiraationa on toiminut Kawain kunnioitettava 90-vuotinen taival hienoimpien akustisten soittimien valmistamisen saralla. CA -sarjan digitaalipianot toisintavat akustisen pianon hienoimmatkin nyanssit ja tarjoavat harvinaislaatuisen musikaalisen kokemuksen.
3 990,00 €

Kawai CA99 on Kawain Concert Artist -malliston lippulaiva. Tämä malli sisältää uuden Grand Feel III- puukoskettimin varustetun koneiston, joka antaa tarkan, nopean ja autenttisimman flyygelin koskettimiston kaltaisen soittotuntuman. Itse koskettimissa on Ivory & Ebony Touchkey -pinta, joka materiaalina jäljittelee sormien alla hengittävää lipsumatonta valkeaa norsunluuta ja mustaa eebenpuuta. Soittimen kehittyneessä SK-EX-renderöinnin monikanavaisessa äänimoottorissa on uusilla virtuaaliteknikan parametreilla parannetut akustiset pianonäytteet. Parametrit kontrolloivat tarkkaan kunkin pianoäänen syttymisen, keston ja jälkisoinnin luonteen. Äänentoistoltaan CA99 sisältää erittäin tarkan ja tehokkaan Onkyo-vahvistimen, joka hyödyntää kaiuttimena pianon oikeaa kaikupohjaa. Tässä mallissa on uutuutena sisäiset heijastinpaneelit. Nämä erityisesti kehitetyt komponentit laajentavat pianon äänen heijastumaan kaikkiin suuntiin, luomalla siten ympärilleen täyden 360-asteen äänikentän. Laaja äänikenttä mahdollistaa CA99-pianon äänen kuulumisen kuulijoille luonnollisella tavallaan kaikkialla huoneessa.

 

CA99:n koskettimiston sivulla olevalla värillisellä kosketusnäytöllä on aivan uusi käyttöliittymä, joka on optimoitu pianisteille. Käyttöliittymä tarjoaa helpon pääsyn soittimen lisä-ääniin ja muihin toimintoihin, jotka edistävät musiikillista luovuutta. Kawai:n uudistetun viestintästandardin avulla tätä uutta käyttöliittymää voidaan käyttää myös iOS:n ja tuettujen Android-laitteiden applikaatiolla. Applikaatio mahdollistaa soittajan omien asetuksien ja säätöjen palauttamisen automaattisesti soittajan käynnistäessä instrumentin, jolloin esim. jokaisen perheenjäsenen omat asetukset säilyvät sellaisinaan ilman muiden tekemiä uutoksia. Tätä nykyaikaista liitettävyyttä hyödyntäen CA99:n Bluetooth Audio -ominaisuus tukee myös edistynyttä aptX-algoritmia, jonka avulla korkealaatuista ääntä voidaan suoratoistaa langattomasti minimiviiveellä pianon erinomaisen vahvistin- ja kaiutinjärjestelmän kautta. Luonnollisestikin soittimela voi soittaa suoratoistetun musiikin mukana, joka mahdollistaa mm. harjoitustaustojen käyttämisen. Kawain Concert Artist -malliston lippulaivan kruunaa perinteisen pystypianon ulkonäön inspiroima ulkoasu ja myös koskettimiston sulkeva Kawain Soft Fallclosing-mekanismi.

 

- Täysin omaa luokkaansa oleva Grand Feel III -puukoskettimin varustettu koneisto
- Koskettimissa on Ivory & Ebony Touchkey -pinta. Hengittää sormien alla samoin kuin oikea valkea norsunluu / musta eebenpuu
- SK-EX Rendering -äänimoottori monikanavaisilla pianosampleilla
- Autenttiset uudet soitinäänisamplet: sähköpiano, urut, cembalo, jousiorkesteri ja basso
- Upea nykyaikainen pystypianon ulkonäkö
- LCD kosketusnäyttöä käyttävä käyttöliittymä, joka on ohjattavissa iOS tai Android-laitteella sisterPiano Remotecontrol -appsilla
- Saranoitu pölykansi pehmeällä Softfall -mekanismilla
- MP3/WAV/SMF -toisto ja tallennus USB-muistille
- Virtual Technician -säätötoiminnot
- TwinDriveSoundboard Speaker -kaiutinjärjestelmä, jossa on luonnollisen 360-asteisen äänikentän mahdollistavat heijastinpaneelit
- Integroitu Bluetooth® MIDI:n ja audion yhdistämiseksi, tukee aptX-algoritmia
- Virtual Technician -toiminto, jossa on 22 soundille asetettavaa parametria
- 256 äänen polyfonia

 
 
img_GrandFeel

Digitaalipianot hyödyntävät Grand Feel III (GFIII) -koneistoa, jossa on täysipitkä, kolmella sensorilla varustettu puinen koskettimisto, jossa on porrastetut vastapainot sekä luksustason norsunluuta ja eebenpuuta (Ivory & Ebony) jäljittelevä koskettimiston pinta.

Kuten aidossa flyygelissä, soittimen jokainen musta ja valkoinen kosketin on veistetty pitkästä, tarkasti tasapainotetusta puunkappaleesta. Koskettimen liikerata on säädetty niin, että sen edestakainen liikerata olisi mahdollisimman miellyttävä. Grand Feel III -koskettimet ovat pidempiä, kuin muun merkkisissä digitaalipianoissa – koskettimen keskikohta on sama kuin Kawain flyygeleissä.

 

Kun kosketin painetaan pohjaan, sen toinen pää nousee ylös ja sinkoaa liikkeelle vasaran, joka soittaa nuotin. Näiden metallisten vasaroiden painopiste on optimoitu mikroskooppisen tarkasti ja niiden paino ja koko on säädetty toisintamaan raskaampaa bassopuolta ja kevyempiä diskanttinuotteja – aivan kuten akustisessa flyygelissä. Kunkin vasaran edestakaista liikettä mitataan täsmällisesti kolmoissensori-tekniikan avulla.

 

Kawain uusin huipputekniikka mahdollistaa koskettimistolle nopeamman toiston, paremman reagoivuuden ja entisestään parannetun realismin soitettaessa. Kussakin Grand Feel III -koskettimessa on myös vastapaino. Kuten akustisessa pianossa, nämä tarkasti tasapainotetut painot auttavat keventämään koskettimiston tuntumaa pianissimo –kuljetuksissa sekä lisää suuremman voiman tuntua soitettaessa lujempaa. 


Grand Feel III koskettimiston mekanismi toisintaa aidosta flyygelistä tutun, hienovaraisen uloslöysäys-toiminnon, joka täyttää kaikkein kriittisimpienkin soittajien odotuksia. Grand Feel III puukoskettimiston Ebony & Ivory Touch -mattapintainen pinta on hengittävää materiaalia, mikä estää soittajan sormia lipsumasta. Tuntuma on luonnollisen miellyttävä, mutta ei liukas.


Realististen akustisten pianosoundien lisäksi digitaalipianosta löytyy erinomainen valikoima muita soitinääniä, sähköpianoista hammond-tyyppisiin urkuihin ja kirkkourkuihin, jousista kuoroääniin ja onpa mukana myös tunnelmallisia syntetisaattorimattojakin. Soitinääniä voi asettaa myös päällekkäin. Flyygeli ja jouset ovat esimerkiksi tyylikäs yhdistelmä, joka soveltuu moniin tarkoituksiin. Koskettimiston voi myös jakaa kahden eri soitinäänen kesken, jolloin vasen käsi voi soittaa vaikkapa bassoa samaan aikaan kun oikea käsi soittaa pianoa. Samanaikaisten soitinäänten äänenvoimakkuuden balanssia on helppo ja nopea säätää suoraan käyttöpaneelista.

Virtual Technician -toiminto mahdollistaa soittimen soinnin ja luonteen muokkaamisen.

Napinpainalluksen takaa löytyy useita muokkaustoimintoja, joilla voi säätää akustisen pianon, sähköpianojen tai harpsichordin vireyttä, kabinetin ja kielten säätöjä ja resonansseja, vasaroiden, pedaalien ja koskettimien äänten tasoa. Voit jopa virittää erikseen jokaisen nuotin luodaksesi täysin omanlaisen virityksen ja tallentaa sen soittimen muistiin.

 

USB-liittimet mahdollistavat soittimen kytkemisen tietokoneeseen MIDI-käyttöä varten. Soittimeen on mahdollista liittää suoraan myös USB-muistilaite, jolle voi siirtää talteen soittimen asetukset ja sisäiseen muistiin tallennetut kappaleet. USB-muistilaitteelta voi myös toistaa standard MIDI (SMF) -tiedostoja tai MP3 tai WAV -äänitiedostoja, joiden päälle voi vapaasti soittaa soittimen omilla äänillä. Myös soittoesityksen tallennus onnistuu kätevästi suoraan MP3- tai WAV -muotoon.


Digitaalipianossa on laajat kytkentämahdollisuudet. Linjatasoiset plugi-ulostulot mahdollistavat soittimen liittämisen ulkoiseen äänentoistojärjestelmään. Perinteiset MIDI ja USB -liitännät mahdollistavat soittimen liittämisen muihin sähköisiin soittimiin tai tietokoneeseen. Stereo linjasisäänmenon (Line-in) kautta voit soittaa musiikkia äänentoiston läpi vaikkapa tietokoneelta, älypuhelimelta tai tabletilta.

Bluetooth Audio -ominaisuus tukee edistynyttä aptX-algoritmia, jonka avulla korkealaatuista ääntä voidaan suoratoistaa langattomasti minimiviiveellä pianon erinomaisen vahvistin- ja kaiutinjärjestelmän kautta.

Bluetoothin kautta kosketusnäyttöä käyttävä käyttöliittymä on ohjattavissa iOS- tai Android-laitteella sisterPiano Remotecontrol -appsilla langattomasti.

 

TEKNISET TIEDOT

konserttiKoskettimisto ・ Grand Feel III action
– 88 puukosketinta
– Tasapainotetut vasarat
– Ivory Touch norsunluujäljitelmä valkoisissa koskettimissa
– Eebenpuujäljitelmä mustissa koskettimissa
– Uloslöysäystoiminto koskettimissa
– Kolme sensoria tarkkailee koskettimen liikettä
– 88 koskettimen vastapainot
Pedaalit ・ Grand Feel Pedal System
– Kaikupedaali (puolipedaali-toiminnolla)
– Vaimennuspedaali (puolipedaali-toiminnolla)
– Urkupistepedaali
Ääni
Pianoääni

 

・ Pianist mode: SK-EX Rendering
– 88 koskettimen monikanavasamplays
– Kawai SK-EX -konserttiflyygelin ääni

・ Sound mode: Harmonic Imaging XL (HI-XL)
– 88 koskettimen stereo-samplays
– SK-EX, SK-5, EX -flyygelien ääni

maksimissaan 256 nuotin polyfonia

Pianon resonanssimallinnus

 

・ SK-EX Rendering: Resonanssin mallinnus
– Pedaaliresonanssi
– Kieliresonanssi
– Vapaiden kielien resonanssi
– Aliquot-kieliresonanssi

・ Harmonic Imaging XL: Akustiikan renderöinti
– Pedaaliresonanssi
– Kieliresonanssi
– Vapaiden kielien resonanssi
– Kabinetin resonanssi

Pianon säädöt ・Virtual Technician (21 parametria)
– Kosketuksen dynamiikkakurvi
– Äänen sävy
– Pedaaliresonanssi
– Pedaalin hälyääni
– Kieliresonanssi
– Vapaan kielen resonanssi
– Cabinetin resonanssi
 Key-off -ääni
– Fall-back -ääni
– Vasaran hälyääni
– Vasaran viive
– Yläkannen simulointi
– Äänen kestoaika
 Äänen sammumisaika
– Minimikosketus
– Stretch Tuning (88 koskettimen käyttäjän viritys)
– Temperointi/jako
– Temperoinnin keskinuotti
– Käyttäjän kosketinvoimakkuus
– Puolipedaalin säädöt
– Vaimennuspedaalin syvyys

 

  • Parametrien määrä riippuu valitusta soitinäänestä

・Virtual Technician Smart Mode (10 tehdasasetusta)

Soitinäänien määrä Pianist mode: 10 soitinääntä
Sound mode: 66 soitinääntä
Reverb-tilaefektit Pianist mode: Tilasimulaatio (10 erilaista)
Sound mode: Reverb-tilakaiku (6 erilaista)
Brilliance-kirkkaussäätö Kyllä
Muut efektit 24 erilaista efektiä
Ulostulojärjestelmä
Kaiuttimet TwinDrive -kaikupohja
(8 cm x 4 (Onkyo -yläkaiuttimet heijastinpaneeleilla)
2 cm x 2 (Onkyo dome tweeters)
Ulostuloteho 135W (45 W x 3)
Tehosteet kuulokkeille Discrete SpectraModule™ kuulokevahvistin
Spatial Headphone Sound -3D-äänenparannin
Kuuloketyypin valinta
Design
Näyttö 5″ LCD touchscreen (480 x 800 pixels)
Pölykansi Pystypianon kosketinkansi Soft Fall -mekanismilla
Nuottiteline Kuten pystypianoissa
MitatLeveys 144.5 cm
Syvyys 47.0 cm
Korkeus 101 cm
Paino 83 kg (89 kg ebony polish)
Viimeistelyvaihtoehdot

Premium Satin Black (CA99B)
Premium Satin White (CA99W)

Premium Rosewood (CA99R)

Ebony Polish (CA99EP)

Suosittelemme myös