DIGITAALIPIANO KAWAI CA-79 MUSTA KIILTÄVÄ

Lisää kuvia

DIGITAALIPIANO KAWAI CA-79 MUSTA KIILTÄVÄ


Saatavuus:

Tuotekoodi: 2CA79PE
Valmistaja: Kawai
Concert Artist -sarjan digitaalipianot edustavat hintaluokkansa ehdottomasti terävintä kärkeä. Niiden inspiraationa on toiminut Kawain kunnioitettava 90-vuotinen taival hienoimpien akustisten soittimien valmistamisen saralla. CA -sarjan digitaalipianot toisintavat akustisen pianon hienoimmatkin nyanssit ja tarjoavat harvinaislaatuisen musikaalisen kokemuksen.
3 690,00 €

Esittelytuote

Kawai CA79 on Kawain Concert Artist -malliston aatelia. Tämä malli sisältää uuden Grand Feel III- puukoskettimin varustetun koneiston, joka antaa tarkan, nopean ja autenttisimman flyygelin koskettimiston kaltaisen soittotuntuman. Itse koskettimissa on Ivory & Ebony Touchkey -pinta, joka materiaalina jäljittelee sormien alla hengittävää lipsumatonta valkeaa norsunluuta ja mustaa eebenpuuta. Soittimen kehittyneessä SK-EX-renderöinnin monikanavaisessa äänimoottorissa on uusilla virtuaaliteknikan parametreilla parannetut akustiset pianonäytteet. Parametrit kontrolloivat tarkkaan kunkin pianoäänen syttymisen, keston ja jälkisoinnin luonteen. Äänentoistoltaan CA79 sisältää erittäin tarkan ja tehokkaan Onkyo-vahvistimen. Tässä mallissa on kuusi erillistä kaiutinelementtiä takaamaan laadukas äänentoisto.

 

CA79:n koskettimiston sivulla olevalla värillisellä kosketusnäytöllä on aivan uusi käyttöliittymä, joka on optimoitu pianisteille. Käyttöliittymä tarjoaa helpon pääsyn soittimen lisä-ääniin ja muihin toimintoihin, jotka edistävät musiikillista luovuutta. Kawai:n uudistetun viestintästandardin avulla tätä uutta käyttöliittymää voidaan käyttää myös iOS:n ja tuettujen Android-laitteiden applikaatiolla. Applikaatio mahdollistaa soittajan omien asetuksien ja säätöjen palauttamisen automaattisesti soittajan käynnistäessä instrumentin, jolloin esim. jokaisen perheenjäsenen omat asetukset säilyvät sellaisinaan ilman muiden tekemiä uutoksia. Tätä nykyaikaista liitettävyyttä hyödyntäen CA79:n Bluetooth Audio -ominaisuus tukee myös edistynyttä aptX-algoritmia, jonka avulla korkealaatuista ääntä voidaan suoratoistaa langattomasti minimiviiveellä pianon erinomaisen vahvistin- ja kaiutinjärjestelmän kautta. Luonnollisestikin soittimela voi soittaa suoratoistetun musiikin mukana, joka mahdollistaa mm. harjoitustaustojen käyttämisen. Kawain Concert Artist -malliston aateliin kuuluu perinteisen pystypianon ulkonäön inspiroima ulkoasu ja myös koskettimiston sulkeva liukukansimekanismi.

 

- Täysin omaa luokkaansa oleva Grand Feel III -puukoskettimin varustettu koneisto, 88 puurunkoista kosketinta
- Koskettimissa on Ivory & Ebony Touchkey -pinta. Hengittää sormien alla samoin kuin oikea valkea norsunluu / musta eebenpuu
- SK-EX Rendering -äänimoottori monikanavaisilla pianosampleilla
- Autenttiset uudet soitinäänisamplet: sähköpiano, urut, cembalo, jousiorkesteri ja basso
- LCD kosketusnäyttöä käyttävä käyttöliittymä, joka on ohjattavissa iOS tai Android-laitteella sisterPiano Remotecontrol -appsilla
- MP3/WAV/SMF -toisto ja tallennus USB-muistille
- Virtual Technician -säätötoiminnot
- 6-elementtinen kaiutinjärjestelmä
- Integroitu Bluetooth® MIDI:n ja audion yhdistämiseksi, tukee aptX-algoritmia
- Virtual Technician -toiminto, jossa on 22 soundille asetettavaa parametria
- 256 äänen polyfonia

 

Digitaalipianot hyödyntävät Grand Feel III (GFIII) -koneistoa, jossa on täysipitkä, kolmella sensorilla varustettu puinen koskettimisto, porrastetut vastapainot sekä luksustason norsunluuta ja eebenpuuta (Ivory & Ebony) jäljittelevä koskettimiston pinta.

 

Kuten aidossa flyygelissä, soittimen jokainen musta ja valkoinen kosketin on veistetty pitkästä, tarkasti tasapainotetusta puunkappaleesta. Koskettimen liikerata on säädetty niin, että sen edestakainen liikerata olisi mahdollisimman miellyttävä. Grand Feel III -koskettimet ovat pidempiä, kuin muun merkkisissä digitaalipianoissa – koskettimen keskikohta on sama kuin Kawain flyygeleissä.

 

Kun kosketin painetaan pohjaan, sen toinen pää nousee ylös ja sinkoaa liikkeelle vasaran, joka soittaa nuotin. Näiden metallisten vasaroiden painopiste on optimoitu mikroskooppisen tarkasti ja niiden paino ja koko on säädetty toisintamaan raskaampaa bassopuolta ja kevyempiä diskanttinuotteja – aivan kuten akustisessa flyygelissä. Kunkin vasaran edestakaista liikettä mitataan täsmällisesti kolmoissensori-tekniikan avulla. 

 

Kawain uusin huipputekniikka mahdollistaa koskettimistolle nopeamman toiston, paremman reagoivuuden ja entisestään parannetun realismin soitettaessa. Kussakin Grand Feel III -koskettimessa on myös vastapaino. Kuten akustisessa pianossa, nämä tarkasti tasapainotetut painot auttavat keventämään koskettimiston tuntumaa pianissimo –kuljetuksissa sekä lisää suuremman voiman tuntua soitettaessa lujempaa.

 

Grand Feel III koskettimiston mekanismi toisintaa aidosta flyygelistä tutun, hienovaraisen uloslöysäys-toiminnon, joka täyttää kaikkein kriittisimpienkin soittajien odotuksia. Grand Feel III puukoskettimiston Ebony & Ivory Touch -mattapintainen pintamateriaali imee kosteutta, mikä estää soittajan sormia lipsumasta ja on tuntumaltaan luonnollisen miellyttävä, mutta ei liukas.

 

Realististen akustisten pianosoundien lisäksi digitaalipianosta löytyy erinomainen valikoima muita soitinääniä, sähköpianoista hammond-tyyppisiin urkuihin ja kirkkourkuihin, jousista kuoroääniin ja onpa mukana myös tunnelmallisia syntetisaattorimattojakin. Soitinääniä voi asettaa myös päällekkäin. Flyygeli ja jouset ovat esimerkiksi tyylikäs yhdistelmä, joka soveltuu moniin tarkoituksiin. Koskettimiston voi myös jakaa kahden eri soitinäänen kesken, jolloin vasen käsi voi soittaa vaikkapa bassoa samaan aikaan kun oikea käsi soittaa pianoa. Samanaikaisten soitinäänten äänenvoimakkuuden balanssia on helppo ja nopea säätää suoraan käyttöpaneelista.

 

Virtual Technician -toiminto mahdollistaa soittimen soinnin ja luonteen muokkaamisen.

 

Napinpainalluksen takaa löytyy useita muokkaustoimintoja, joilla voi säätää akustisen pianon, sähköpianojen tai harpsichordin vireyttä, kabinetin ja kielten säätöjä ja resonansseja, vasaroiden, pedaalien ja koskettimien äänten tasoa. Voit jopa virittää erikseen jokaisen nuotin luodaksesi täysin omanlaisen virityksen ja tallentaa sen soittimen muistiin.

 

USB-liittimet, jotka mahdollistavat soittimen kytkemisen tietokoneeseen MIDI-käyttöön. Soittimeen on mahdollista liittää suoraan myös USB-muistilaite, jolle voi siirtää talteen soittimen asetukset ja sisäiseen muistiin tallennetut kappaleet. USB-muistilaitteelta voi myös toistaa standard MIDI (SMF) -tiedostoja tai MP3 tai WAV -äänitiedostoja, joiden päälle voi vapaasti soittaa soittimen omilla äänillä. Myös soittoesityksen tallennus onnistuu kätevästi suoraan MP3- tai WAV -muotoon. 

 

Digitaalipianossa on laajat kytkentämahdollisuudet. Linjatasoiset plugi-ulostulot mahdollistavat soittimen liittämisen ulkoiseen äänentoistojärjestelmään. Perinteiset MIDI ja USB -liitännät mahdollistavat soittimen liittämisen muihin sähköisiin soittimiin tai tietokoneeseen. Stereo linjasisäänmenon (Line-in) kautta voit soittaa musiikkia äänentoiston läpi vaikkapa tietokoneelta, älypuhelimelta tai tabletilta.

 

Bluetooth Audio -ominaisuus tukee edistynyttä aptX-algoritmia, jonka avulla korkealaatuista ääntä voidaan suoratoistaa langattomasti minimiviiveellä pianon erinomaisen vahvistin- ja kaiutinjärjestelmän kautta.

 

Bluetoothin kautta kosketusnäyttöä käyttävä käyttöliittymä on ohjattavissa iOS- tai Android-laitteella sisterPiano Remotecontrol -appsilla langattomasti 

 


Tekniset TIEDOT

konserttiKoskettimisto ・ Grand Feel III action
– 88 puukosketinta
– Tasapainotetut vasarat
– Ivory Touch norsunluujäljitelmä valkoisissa koskettimissa
– Eebenpuujäljitelmä mustissa koskettimissa
– Uloslöysäystoiminto koskettimissa
– Kolme sensoria tarkkailee koskettimen liikettä
– 88 koskettimen vastapainot
Pedaalit ・ Grand Feel Pedal System
– Kaikupedaali (puolipedaali-toiminnolla)
– Vaimennuspedaali (puolipedaali-toiminnolla)
– Urkupistepedaali
Ääni
Pianoääni  

・ Pianist mode: SK-EX Rendering
– 88 koskettimen monikanavasamplays
– Kawai SK-EX -konserttiflyygelin ääni

・ Sound mode: Harmonic Imaging XL (HI-XL)
– 88 koskettimen stereo-samplays
– SK-EX, SK-5, EX -flyygelien ääni

maksimissaan 256 nuotin polyfonia

Pianon resonanssimallinnus  

・ SK-EX Rendering: Resonanssin mallinnus
– Pedaaliresonanssi
– Kieliresonanssi
– Vapaiden kielien resonanssi
– Aliquot-kieliresonanssi

・ Harmonic Imaging XL: Akustiikan renderöinti
– Pedaaliresonanssi
– Kieliresonanssi
– Vapaiden kielien resonanssi
– Kabinetin resonanssi

Pianon säädöt ・Virtual Technician (21 parametria)
– Kosketuksen dynamiikkakurvi
– Äänen sävy
– Pedaaliresonanssi
– Pedaalin hälyääni
– Kieliresonanssi
– Vapaan kielen resonanssi
– Cabinetin resonanssi
 Key-off -ääni

– Fall-back -ääni
– Vasaran hälyääni
– Vasaran viive
– Yläkannen simulointi
– Äänen kestoaika
 Äänen sammumisaika
– Minimikosketus
– Stretch Tuning (88 koskettimen käyttäjän viritys)
– Temperointi/jako
– Temperoinnin keskinuotti
– Käyttäjän kosketinvoimakkuus
– Puolipedaalin säädöt
– Vaimennuspedaalin syvyys 
  • Parametrien määrä riippuu valitusta soitinäänestä

・Virtual Technician Smart Mode (10 tehdasasetusta)

Soitinäänien määrä Pianist mode: 10 soitinääntä
Sound mode: 66 soitinääntä
Reverb-tilaefektit Pianist mode: Tilasimulaatio (10 erilaista)
Sound mode: Reverb-tilakaiku (6 erilaista)
Brilliance-kirkkaussäätö
Muut efektit 24 erilaista efektiä
Ulostulojärjestelmä
Kaiuttimet 13 cm x 2 (Onkyo woofers)
(8 x 12) cm x 2 (Onkyo top speakers, with diffusers)
5 cm x 2 (tweeters)
Ulostuloteho 100 W (50 W x 2)
Tehosteet kuulokkeille Discrete SpectraModule™ kuulokevahvistin
Spatial Headphone Sound -3D-äänenparannin
Kuuloketyypin valinta
Design
Näyttö 5″ LCD touchscreen (480 x 800 pixels)
Pölykansi Liukuva malli
Nuottiteline Taittuva malli (6 mahdollista kallistuskulmaa)
MitatLeveys 145 cm
Syvyys 47 cm
Korkeus 94 cm (kun nuottiteline on ala-asennossa)
Paino 79kg ebony polish
Viimeistelyvaihtoehdot Premium Satin Black (CA79B)
Premium Satin White (CA79W)

Premium Rosewood (CA79R)
Ebony Polish (CA79EP)
Toiminnot
Perustoiminnot Dual – voit yhdistää kaksi soitinääntä
Split – voit jakaa koskettimiston kahdelle soitinäänelle
Four Hands – voit jakaa koskettimiston kahtia
Transpose – helppo transponointi
Tuning – pianon viritys
Favorite – Tallenna omat asetuksesi
Sisäiset kappaleetDemokappaleet 37 kappaletta
Pianokappaleet 29/42 kappaletta *
Concert Magic 176 kappaletta
Oppituntikappaleet Burgmüller 25 (25 Etudes Faciles, Opus 100)
Czerny 30 (Etudes de Mécanisme, Opus 849)
Czerny 100 (Hundert Übungsstücke, Opus 139)
Beyer 106 (Vorschule im Klavierspiel, Opus 101)
J.S. Bach: Inventionen
Sonatinen Album 1
Chopin Walzer (Chopin waltzes series)
Chopin Etudes (Opus 10)
Alfred’s Premier Piano Course Lesson 1A
Alfred’s Premier Piano Course Lesson 1B
Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1A
Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1B
Alfred’s Basic Adult Piano Course Lesson Book Level 1
Sisäinen tallenninMuistin määrä Pianist mode: noin 10 minuuttia per kappale
Sound mode: noin 90,000 nuottia
Kappaleiden määrä Pianist mode: 3 kappaletta
Sound mode: 10 kappaletta
Osat Pianist mode: 1 osa
Sound mode: 2 osaa
MetronomiAika-arvot 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8
Rumpurytmit 100 rytmipatternia
Ulkoisten laitteiden yhdistäminen
Bluetooth * Bluetooth (Ver. 4.1; GATT yhteensopiva)
Bluetooth Low Energy MIDI Specification compliant, Bluetooth Audio aptX-tuella
USB Audio -äänitysÄänitys/Toisto MP3
WAV
SMF
Muut toiminnot Päällekkäisäänitys
Äänitys linjasisääntulosta
App-toiminnot TBC
LiitännätKuulokkeet 1 x 3,5 mm, 1 x 6,3 mm stereojakki
MIDI MIDI IN, MIDI OUT
Linja ulos 6,3 mm L/MONO, R [balansoimaton]
Linja sisään 3,5 mm stereo (voimakkuuden säätönupilla) [balansoimaton]
USB to Host
USB to Device
Muut
Virtalähde
Virrankulutus 55 W
Sisältyvät tarvikkeet
Power Virtajohto
Kuulokkeille Ripustuskoukku kuulokkeille
Nuottikirjat Classical Piano Collection
Classical Lesson Scores
Finger Exercises
Muuta Käyttöohje
Lista soittimeen tallennetuista kappaleista

Suosittelemme myös