PIANO YAMAHA U3 SILENT SG VALKOINEN KIILTÄVÄ


Saatavuus: Tilaustuote / Kysy saatavuudesta

Tuotekoodi: 1U3SILSGPWH
Valmistaja: Yamaha
Yamaha on keksinyt Silent-pianon, joka on yhdistelmä perinteistä klassista pianoa sekä innovatiivistä elektroniikkaa. Yamahan pianot ja flyygelit on saatavissa Silent-versiona.
16 390,00 €

Ulkoa katsottuna, soitin näyttää samalta perinteisen klassisen pianon rinnalla. Ainoana erona on moduli, joka on sijoitettu erittäin vähän huomiota herättävästi kosketinpöydän alle.
Piano sisältää kehittynyttä Yamahan Silent-tekniikkaa, joka on rakennettu koskettimiston yhteyteen. Yamaha Silentissä on hienostunut sensorisysteemi, joka lähettää signaalia moduliin, jonka kautta kuulee realistisen konserttiflyygelin samplen.

Silent-systeemi kytkeytyy päälle pedaalista, tai kahvasta koskettimiston alla. Samalla vasarat lakkaavat osumasta kieliin asti. Tästä syystä on mahdollista käyttää perinteisessä klassisessa pianossa kuulokkeita, soittaa rauhassa ja hiljaisuudessa, muun perheen ollessa samassa huoneessa. Jos asut esimerkiksi kerrostalossa, etkä halua, että joku kuuntelee soittoa koko ajan, on Silent paras ratkaisu.

Suurempi äänipohja, sekä suurempi runko tarjoavat U3-mallille mahtavampaa voimaa sekä ennätyksellistä tonaliteettiä, jotka ovat osa Yamahalle erityistä ilmettä. Yamaha U-sarja on ollut pitkään johtava valinta musiikkioppilaitoksissa, ammattilaisten keskuudessa sekä vaativimmilla kotipianisteilla. 131cm korkea U3 ansaitsee osan huoneen tilasta. Suuremman äänipohjan ja rakenteen ansiosta sointi on laaja, rikas sekä kantava.

Tämä piano on tehty linjastolla, jolla tehdyt soittimet on tarkoitettu pohjoismaiden olosuhteisiin.

Ominaisuuksia:

  • Mitat: Korkeus 131 cm, leveys 153 cm, syvyys 65 cm
  • Paino 250 kg
  • Akustinen piano
  • Silent-tilassa AWM stereotaltioitu konserttiflyygeliääni koskettimissa 88 kahden säteen, neljän pisteen op. sensoria
  • 2 kuulokeliitäntää, AUX out, MIDI in ja out
  • Silent-tilassa äänen voimakkuuden säätö
  • Reverb

Suosittelemme myös