SÄHKÖKITARA TOKAI TST-50 OCEAN TURQUOISE METALLIC

Lisää kuvia

SÄHKÖKITARA TOKAI TST-50 OCEAN TURQUOISE METALLIC


Saatavuus: Tilaustuote / Kysy saatavuudesta

Tuotekoodi: 2TST50OTMR
Valmistaja: Tokai
Tokai TST-50 Ocean Turquoise Metallic Sähkökitara

TST-50/OTMR +pussi, Goldstar Sound, Tokai Vintage Series, Perinteikäs ST-malli, Käsintehty Japanissa, 25.5" skaala, Leppärunko, Vaahterakaula satiiniviimeistelyllä, Ovaali C kaulaprofiili, Ruusupuinen otelauta, 21 medium jumbo nauhaa, Vintage ST yksikelaiset mikrofonit, Gotoh Vintage Custom Tremolo talla, Gotoh virittimet, Krominväriset metalliosat, Viimeistely: Kiiltolakattu sinivihreä metallinhohtoväri
959,00 €

Tokai TST-50 Ocean Turquoise Metallic on tyylikäs Japanissa käsityönä tehty laatukitara. Se tarjoaa soittajalleen loistavaa hinta-laatusuhdetta, klassista ulkonäköä ja mahtavaa soitettavuutta.

TST-50:ssä on erittäin laadukkaat soitinpuut. Tässä mallissa on leppärunko, yhden palan vaahterakaula ja ruusupuinen otelauta 21:lla medium jumbo -kokoisella nauhalla. Tokain omat yksikelaiset mikrofonit tarjoavat perinteistä ST-soundimaailmaa, joka toimii kaikenlaiseen musiikkiin. Kitarassa on myös laadukkaat osat: Talla on Gotohin valmistama Vintage Custom Tremolo. Kluson-tyyppiset virityskoneistot ovat perinteisen malliset ja varmatoimiset.

Tämä malli on viimeistelty tyylikkäällä Ocean Turquoise Metallic -metallivärillä, kiiltolakkauksella, 3-kerroksisella tortoise-plektrasuojalla ja krominvärisillä metalliosilla.

 

Ominaisuudet
Runko: Leppä
Kaula: Yhden palan vaahtera, satiinilakkaus
Kaulan profiili: Ovaali C
Skaala: 25.5”
Otelauta: Ruusupuu
Radius: 7.25”
Nauhat: 21x Medium Jumbo (Dunlop 6130)
Talla: Gotoh Vintage Custom Tremolo
Virittimet: Gotoh
Kaulamikrofoni: Tokai Vintage ST
Keskimikrofoni: Tokai Vintage ST
Tallamikrofoni: Tokai Vintage ST
Elektroniikka: 1x Volume, 2x Tone, 5-asentoinen kytkin
Plektrasuoja: 3-kerros, tortoise
Metalliosien väri: Kromi
Väri: Ocean Turquoise Metallic
Rungon viimeistely: Kiiltolakkaus

Suosittelemme myös