SÄHKÖKITARA ESP LTD EC-1000 EVERTUNE BB BLACK SATIN

Lisää kuvia

SÄHKÖKITARA ESP LTD EC-1000 EVERTUNE BB BLACK SATIN


Saatavuus: Tilaustuote / Kysy saatavuudesta

Tuotekoodi: 2EC1000ETBBBLKS
Valmistaja: ESP / LTD

EC-1000 ET/BB/BLKS, ESP LTD Deluxe Series Eclipse, Evertune F Model talla, 24.75” skaala, Mahonkirunko, Vaahterakansi, 3 palan mahonkikaula, Macassar eebenpuu -otelauta, 24 Stainless Steel extra jumbo -nauhaa, EMG 81 & EMG 60TW-R aktiivimikit, Grover virityskoneistot, Krominväriset metalliosat, Satiini musta, Paksut hopeanväriset reunanauhat

1 369,00 €

ESP LTD EC-1000 Evertune BB Black Satin on upeasti viimeistely, laadukas Eclipse-mallinen sähkökitara, jonka erikoisuutena on aina vireen pitävä Evertune-talla. Evertune pitää vireen ja intonaation todella tarkkana kaikissa soitto-olosuhteissa. Säätöjen avulla saat mukautettua sen soittotyyliisi sopivaksi, jos esim. haluat bendata sooloissa. Mahtava varuste livesoitton ja tarkkuutta vaativaan studiotyöskentelyyn.

Lisäksi tässä mallissa on isosoundiset EMG 81 ja EMG 60TW-R-aktiivimikit harjatuilla kromikuorilla. Tallamikki tarjoilee sitä perinteistä EMG-soundia, kun taas kaulamikki on puolitettava Dual Mode -versio suositusta kaulamikistä ja lisäksi R- eli reverse-mallina, jolloin yksikelaisessa tilassa mikki poimii soundin kaulan puoleiselta kelalta.

Tässä EC-1000ET -mallissa on laadukas mahonkirunko, vaahterakansi, kolmen palan mahonkikaula syvällä liimaliitoksella sekä macassar eebenpuu -otelauta 24 extra jumbo -rosterinauhalla. Soittotuntuma on siis todella hyvä ja nauhat kestävät käyttöä kauan.

Kitaran viimeistelynä on musta väri satiinilakalla. BB-mallin (Bold Binding) yksityiskohtana ovat ekstrapaksut metallinhopean sävyiset reunanauhat. Lisäksi kitarassa on mustat metalliosat ja lippumalliset otelaudan upotukset.

Ominaisuudet
Runko: Mahonki
Kansi: Quilted vaahtera
Kaula: 3 palan mahonki, Set Thru syvä liimaliitos
Kaulan profiili: Thin U
Skaala: 24.75”
Otelauta: Macassar Eebenpuu, radius 350mm
Nauhat: 24 Stainless Steel Extra Jumbo
Talla: Evertune (F model)
Virittimet: Grover
Kaulamikrofoni: EMG 60TW-R Brushed Chrome
Tallamikrofoni: EMG 81 Brushed Chrome
Elektroniikka: Aktiivi, 2x Volume, 1x Tone (Push/Pull), 3-asentoinen kytkin
Metalliosien väri: Musta
Reunanauhat: Paksu metallinhopea
Upotukset: Flag, helmiäinen
Väri: Black Satin
Viimeistely: Satiinilakkaus

Suosittelemme myös