KARAOKESOITIN MAD BOY MFP-1000X

Lisää kuvia

KARAOKESOITIN MAD BOY MFP-1000X


Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi: 2MFP1000X
Valmistaja: Madboy
MadBoy MFP-1000X on legendaarisen soittimen uusittu versio.
Olemme lisänneet soittimeen HDMI-liitännän, jota kautta saat ulos myös mikrofonisoundit.
179,00 €

Voit valita laitteen käyttökielen kuudesta eri vaihtoehdosta, joista yksi on Suomi.

MFP-1000X tukee mm. CD+G, DVD±R/RW, MP3+G, MP3, MP4, CD-R/RW, VCD, SVCD ja Photo CD formaatteja, joten se on ylivoimainen soitin olemaan osa karaoke- tai kotiteatterilaitteistoasi. Soitin on varustettu SD kortin lukijalla ja USB Portilla, jokaa takaa nopeamman tiedon siirron kuin tavalliset USB portit. Tämän ominaisuuden vuoksi ulkoisen kovalevyn liittäminen ja käyttäminen on helppoa. Voit siis katsella valokuviasi tai filmejäsi, soittaa mielimusiikkiasi tai karaokebiisejäsi SD kortilta, USB-tilkulta tai omalla virtalähteellä varustetulta ulkoiselta kovalevyltä. SD-kortin lukija tukee myös uusia High Capasity (SDHC) kortteja.

Koska MFP-1000X on täysiverinen karaokesoitin, niin tietysti olemme panostaneet myös laadukkaaseen transponointiin, mikrofonin esivahvistukseen ja kaikuun. Karaokelaulajia ihastuttaa myös MadBoy:n uusi sisäänrakennettu taajuuskorjain eli EQ. Enää ei tarvitse tyytyä laitevalmistajien insinöörien esiasettamiin soundeihin, vaan voit säätää musikkisi kuulostamaan juuri siltä kuin haluat. Taajuuskorjaimen jokainen taajuusalue on muokattavissa erikseen.

MadBoy MFP-1000X on varustettu myös COPY toiminnolla. Voit nappia painamalla kopioida musiikkia suojaamattomalta CD levyltä muistitikulle tai -kortille MP3 muotoon. Tällä tavalla voit kerätä itsellesi tuhansien biisien kirjastot, joita voit kuunnella ilman kiusallisia levynvaihtoja.

Suunnitteluvaiheessa otimme huomioon myös ammattikayttäjät. Siksi kaikki tärkeät ominaisuudet, kuten esim. biisivalinta- ja transponointi löytyvät suoraan laitteen etupaneelista. Valmistuksessa käytimme parhaita komponentteja, jotta onnistuimme maksimoimaan laitteen laadun ja toimintavarmuuden.

NÖRTEILLE:

  • 2 mikrofoniliitäntää omilla äänenvoimakkuussäädöillä
  • Voit säätää musiikinvoimakkuuden erikseen, jolloin saat mikrofonin kuulumaan selvästi kaikentasoisilla laitteilla
  • Säädettävä digitaalinen kaiku
  • SD kortti lukija lukee MMC-, MS- ja SD & SDHC kortit
  • USB tukee USB muistitikkuja ja ulkoisia kovalevyjä, joissa on oma virtalähde aina 1TB:n asti
  • Etupaneelissa on suorat biisivalintanäppäimet sekä päätoiminnot
  • Digitaalinen sävelkorkeuden säätö
  • COPY toiminnolla voit kopioida musiikkia CD levyltä muistitikulle tai -kortille

Suosittelemme myös