Suhr Riot Distortion pedaali *Käytetty*


Saatavuus: Varastossa

Tuotekoodi: 102866
Valmistaja: -
Siisti käyetty Suhr Riot kitarapedaali.

Pedaali on USA:ssa rakennettu erittäin laadukas distortion-tyyppinen säröpedaali, joka tuo stompbox-koossa ulottuvillesi 100-wattisen putkivahvistimen soundimaailman ja soittotuntuman. Riot muuttaa puhtaankin kanavan isoksi rock-soundiksi, joka inspiroi riffien tekoon.
135,00 €

Pedaalissa on fiksut säädöt: Dist säätää soundin gainin tasoa aina klassisesta crunch-säröstä hi gain -liidisoundiin. Level säätää ulostuloa ja sitähän pedaalissa riittää! Tone muovaa nimensä mukaisesti pedaalin yleissävyjä, pyöreästä tiukkaan ja leikkaavaan.

3-alueinen Voice-kytkin tarjoaa vielä lisää sävyvaihtoehtoja: Vasen asento tuottaa luonnollista, orgaanista soundia, joka reagoi hyvin soiton dynamiikkaan ja kitaran volumeen. Keskiasento vie soundin high gain -osastolle, jossa keskialue on tanakka ja alakerta tiukempi. Oikeassa asennossa saat vintage-tyyppisen high gain -soundin, hyvällä erottelevuudella.

Lisäksi Riot:ssa on true bypass, joka on yhdistetty releeseen. Rele tuottaa vähemmän häiriöitä kytkintä painettaessa ja mahdollistaa etäkäytön esim. pedaalilaudassa FX Link -liitännän kautta. Pariston tason ilmaisin näyttää käyttäjälle, kun paristo on vähissä ja lopulta kytkee pedaalin true bypassille, kun pariston virta ei riitä enää pedaalin toiminnoille.

Ominaisuudet

  • Säädöt: Dist, Tone, Level, 3-asentoinen Voice-kytkin, FX Link Off / FL / On kytkin
  • True Bypass Relay kytkin
  • Liitännät sisään: 1x Instrumentti 6.3mm (1/4”), 1x FX Link 3.5mm (1/8”) TRS-jakki
  • Liitännät ulos: 1x Instrumentti 6.3mm (1/4”)
  • Virta: 9VDC virtalähde tai 9V paristo (virtalähde saatavana erikseen)
  • Rakenne: Kestävä anodisoitu alumiinikuori
  • Made in USA

Suosittelemme myös

Cxense Display