DIGITAALIPIANO ROLAND FP-90 BK

Lisää kuvia

DIGITAALIPIANO ROLAND FP-90 BK


Saatavuus: Tilaustuote / Kysy saatavuudesta

Tuotekoodi: 2FP90BK
Valmistaja: Roland
Jos soitat pianoa, tiedät, että inspiraatio voi tulla mistä vain—missä soitat, kenen kanssa soitat ja tottakai yleisöstä, jolle soitat. Mikäli haluat viedä musiikkiasi ihmisten pariin, Roland FP-90 Digital Piano auttaa Sinua siinä. Siihen on pakattu Rolandin huippumallien pianoääniyksikkö sekä koskettimisto linjakkaaseen, moderniin muotoon, ja runkoon on myös asennettu monikanavainen kaiutinjärjestelmä, jossa on tarpeeksi tehoa intiimeillä lavoilla esiintymisiin.

Huolellisesti valikoidussa lisäsoundien valikoimassa on sähköpianoja, jousia, urkuja ja syntikoita; näin voit käyttää soitinta monenlaisissa musiikkitapahtumissa. Bluetooth® audio/MIDI –tuki antaa mahdollisuuden käyttää erilaisia Rolandin Piano Partner 2:n kaltaisia musiikki-appseja langattomasti älypuhelimellasi tai tabletilla. Monipuolinen, mustana tai valkoisena saatava FP-90 on valmis lähtemään sinne minne sinäkin.
1 749,00 €

Loistelias pianosoundi sekä kosketus kätevässä, kannettavassa muodossa

Miksi kannettavan pianon pitäisi tarkoittaa huonompaa soundia tai soittotuntumaa? Kun soitin on FP-90, Sinun ei tarvitse tyytyä vähempään, koska siinä on huippumalliemme ääniyksikkö sekä koskettimisto tyylikkäässä, liikuteltavassa rungossa. Rolandin SuperNATURAL Piano –mallinnusteknologia on ainutlaatuinen prosessi, joka kattaa koko akustisen pianon äänenmuodostuksen. Pianomallinnus toisintaa soitettujen sävelien yhdistelmän, niiden resonanssin sekä tavan, millä pianon monet eri elementit vuorovaikuttavat. Tuloksena on rikas, kompleksinen sointi yläsävelsarjoineen, joka oikeasti muuttuu soittosi mukaan. Sitten on PHA-50, uuden tyyppinen koskettimisto, joka yhdistää puuta ja valettuja materiaaleja parhaaksi mahdolliseksi yhdistelmäksi. Kauniit puiset sivut antavat koskettimille tutun, jäykän massan, joka tuntuu juuri oikealta soitettaessa. Kestävä sisäkehys puolestaan tarkoittaa, että saat nautittua FP-90:stä vuosikausia murehtimatta luotettavuudesta.

Kuvan jalusta sekä pedaalipalkki myydään erikseenSuosittelemme myös

Cxense Display