AUDIOINTERFACE IK MULTIMEDIA IRIG HD 2 (sis. Amplitube 4)

Lisää kuvia

AUDIOINTERFACE IK MULTIMEDIA IRIG HD 2 (sis. Amplitube 4)


Saatavuus: Tarjouserä loppuunmyyty

Tuotekoodi: 2IRIGHD2
Valmistaja: IK Multimedia
IK Multimedian iRig HD 2 on korkealaatuinen kitara- ja bassoliitäntä iPhonelle, iPadille, iPod touchille, Macille ja PC:lle. iRig HD 2:n ammattimaisen äänenlaadun ja useiden lähtövaihtoehtojen ansiosta se on helppo liittää iOS-laitteiden ja Macin äänitys-, harjoittelu- ja esitysohjelmiin.

iRig HD 2 tarjoaa 1/4 tuuman instrumenttiesivahvistimen, jonka säädettävällä vahvistuksella voit asettaa optimaalisen tason kitaralle. Siinä on myös monivärinen LED, josta näet, kun olet sopivalla tasolla. 24-bittiset 96 kHz digitaalimuuntimet takaavat huippuluokan äänenlaadun, kun äänität tai soitat livenä.
122,00 €

Vahvistimen tai mikserin liittämiseen on 1/4 tuuman lähtö. FX/THRU-kytkimellä voit valita prosessoidun tai puhtaan kitarasignaalin, mikä tarjoaa enemmän vaihtoehtoja Apple-laitteen integroimiseen kitarakokoonpanoon. iRig HD 2:ssa on myös 1/8 tuuman kuulokeliitäntä säädettävällä äänenvoimakkuudella äänettömään harjoitteluun.

Paketti sisältää IK:n palkitun AmpliTube 4 -vahvistimen, FX-mallinnusohjelmiston Macille ja PC:lle sekä täyden version iOS-laitteiden AmpliTubesta. Pääset siis alkuun musiikin luomisessa vain muutamassa minuutissa joko Macilla, PC:llä, iPhonella tai iPadilla. Pelkkien ohjelmistojen arvo erikseen ostettuna on 189€ !!

Suosittelemme myös

Cxense Display